Hoppa till innehåll

Evenemang

Föreningen för blödarsjuka i Finland har under många års tid ordnat olika tillställningar och läger, som har program åt medlemmar i alla åldrar och skick. Våra medlemmar kan delta i tillställningarna oberoende om man själv är drabbad av sjukdomen eller inte. Tillställningarna har vi alltid strävat till att ordna under alla årstider, på olika orter, och med alla medlemmar i beaktande.

Tillställningarnas pris varierar från år till år, och tillställningarna nämns alltid på hemsidan, i medlemstidningen Tiiviste samt i sociala medier. Av deltagarna debiteras bara en måttlig självrisk, då föreningen vill stöda så många som möjligt att kunna delta. Om självrisken ändå känns för stor så kan man söka assistans av föreningen, och ansökningarna bedöms från fall till fall. Om det inte nämns skillt så är även icke-medlemmar välkomna, men som icke-medlem debiteras man på den faktiska deltagarkostnaden.

Man kan lätt anmäla sig till de olika tillställningarna via vår hemsida. Det går också fortsättningsvis bra att anmäla sig direkt till föreningen via telefon eller email.

Välkommen med!