Hyppää sisältöön

Tapahtumat

Suomen Hemofiliayhdistys on järjestänyt vuosikaudet erilaisia tapahtumia ja leirejä, joista löytyy ohjelmaa kaikenikäisille ja kuntoisille. Tapahtumiin voi osallistua kaikki jäsenemme oli sairastaja tai ei. Tapahtumat ovat pyritty järjestämään pitkin vuotta, vaihtuvilla paikkakunnilla ja kaikki jäsenemme huomioon ottaen.

Tapahtumien hinnat vaihtelevat vuosittain ja niistä tiedotetaan verkkosivuillamme, Tiiviste-lehdessä sekä sosiaalisessa mediassa. Osallistujilta peritään vain kohtuullinen omavastuu, sillä yhdistys haluaa tukea mahdollisimman monien osallistumista. Jos omavastuu tuntuu liian suurelta, niin yhdistykseltä voi hakea avustusta. Hakemukset käsitellään tapauskohtaisesti. Jollei erikseen mainita, niin halukkaat, jotka eivät ole yhdistyksen jäseniä, ovat myös tervetulleita, mutta silloin heiltä peritään tapahtuman todelliset osallistumiskustannukset.

Tapahtumiin voit ilmoittautua helposti verkkosivujemme kautta. Myös ilmoittautuminen suoraan yhdistyksen toimistoon puhelimitse tai sähköpostilla on edelleen mahdollista.

Tervetuloa mukaan!