Hyppää sisältöön

Haemme osa-aikaista assistenttia vakituiseen työsuhteeseen

Suomen Hemofiliayhdistys on voittoa tavoittelematon potilasyhdistys A- ja B hemofiliaa, von Willebrandin tautia ja muita harvinaisia verenvuototauteja sairastaville. Yhdistys on perustettu vuonna 1969 ja olemme sekä maailman (WFH) että Euroopan (EHC) hemofiliajärjestöjen jäseniä. Yhdistyksessämme on tällä hetkellä noin 700 jäsentä ja toimitilamme sijaitsevat Helsingissä. Teemme yhteistyötä muiden maiden hemofiliajärjestöjen kanssa ja osallistumme kansainvälisiin verenvuototauteja koskeviin tapaamisiin ja kongresseihin. Jäsenistöömme kuuluu potilaita, heidän perheenjäseniään ja terveydenhuollon ammattilaisia. Tavoitteenamme on tarjota vertaistukea verenvuototautia sairastaville ja heidän läheisilleen, sekä parantaa verenvuototautien hoitoa Suomessa ja auttaa jäseniämme hallitsemaan paremmin sairauttaan. Yhdistyksemme järjestää tapahtumia ja tapaamisia eri-ikäisille jäsenillemme. Toteutamme yhdessä alan ammattilaisten kanssa koulutuksia ja ohjattua ryhmäpohjaista toimintaa. Lisäksi tuotamme erilaisia julkaisuja, uutiskirjeitä ja jaamme tietoa sairauteen liittyvistä asioista.
Voit tutustua yhdistykseemme ja sen toimintaan kotisivuillamme hemofilia.fi, Facebookissa tai Instagramissa.

Haemme osa-aikaista assistenttia vakituiseen työsuhteeseen. Työsuhteen koeaika on 6 kuukautta.

Työaikasi on noin 20 tuntia viikossa.
Yhdistyksen assistenttina pääset tekemään monipuolisia työtehtäviä, jonka sisältöön pääset myös itse vaikuttamaan. Tarjoamme myös joustavat työajat sekä mahdollisuuden tehdä osittain etätyötä. Työtehtävien hoitaminen vaatii läsnäoloa viikoittain toimistolla, joka sijaitsee Helsingissä. Yhdistyksen hallitukseen kuuluu tällä hetkellä kahdeksan henkilöä, jotka toimivat vapaaehtoisvoimin. Esihenkilönäsi toimii hallituksen puheenjohtaja tai hänen sijaisensa.

Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluu
– Erilaisten kokousten järjestäminen, niihin osallistuminen ja niihin kuuluvat sihteerin tehtävät.
– Viestinnälliset tehtävät; artikkelien kirjoittaminen julkaisuihin sekä sosiaalisiin medioihin.
– Kansainvälinen toiminta sisältäen yhteydenpidon eri katto-organisaatioiden kanssa.
– Yhteydenpito eri sidosryhmien kanssa.
– Jäsenrekisterin ylläpito ja sähköisen laskutusjärjestelmän käyttö.
– Kirjanpito yhteistyössä tilitoimiston kanssa.
– Tapahtumien järjestäminen yhdessä yhdistyksen muiden toimijoiden kanssa.
– Yhdistyksen toiminnan kehittäminen.
– Tehtävän hoitaminen edellyttää joustavuutta työajoissa.

Saatat olla sopiva työntekijä juuri meille, jos tunnistat itsesi näistä ominaisuuksista:
– Sinulla on aito kiinnostus potilasyhdistystyöhön ja sen kehittämiseen.
– Sinulla on halu ja kyky oppia uusia asioita. Olet omatoiminen ja osaat pyytää myös apua ja konsultaatioita tarpeen tullen.
– Sinulla on taloushallinnon, laskutuksen ja kirjanpidon osaamista.
– Puhut ja kirjoitat hyvää suomen ja englannin kieltä.
– Nautit asioiden organisoimisesta ja sinulla on myös pitkäjänteisyyttä rutiinityöhön.
– Olet taitava käyttämään erilaisia toimisto-ohjelmia ja hallitset eri some kanavat ja olet kiinnostunut niiden hyödyntämisestä työssäsi.
– Omaat hyvät työelämätaidot, olet aktiivinen vastuunkantaja ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Aikaisempi työkokemus yhdistyksissä katsotaan eduksi.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 6.8.2023 mennessä sähköpostilla
meri.korpilahti@hemofilia.fi ja antero.risto@hemofilia.fi. Kirjoita sähköpostin otsikkoon assistentti/oma nimesi. Lisätietoja saat halutessasi soittamalla hallituksen puheenjohtajalle Meri Korpilahdelle +358405712279 seuraavina päivinä: 24.7.2023, 25.7.2023, 5.8.2023 ja 6.8.2023

Työpaikkailmoitukseen