Hyppää sisältöön

Kohti uusia verkkosivuja

Suomen Hemofiliayhdistyksen uudet verkkosivut ovat työn alla. Yhdistyksen hallitus päätti tänä vuonna uusia verkkosivunsa vastaamaan tämän päivän vaatimuksia ja päästä vanhoista ja hankalasti päivitettävissä olevista sivuista kohti uutta. Hallitus kasasi ”nettitiimin” valmistelemaan hanketta ja lähtökohtana oli saada selkeät, raikkaat, informatiiviset ja myös mobiililaitteille soveltuvat nykyaikaiset verkkosivut aikaan. Tarjouskierrosten jälkeen alkoi suunnittelu yhdessä Muuks Creativen kanssa lokakuun alkupuolella. Siitä lähtien verkkosivujen graafista ilmettä, teknistä toteutusta ja sisällöntuotantoa onkin työstetty tiiviisti eri yhteistyökumppaneiden ja oman porukan kanssa.

Uusien sivujen myötä tulee myös joitain uudistuksia. Sivut ovat saavutettavuusdirektiivin mukaiset, sisältöä tulee löytymään kolmella eri kielellä, uutisvirta päivittyy useammin ja myös tapahtumiin ilmoittautuminen onnistuu nykyaikaisesti suoraan verkkosivujen kautta.

Työ on kovassa vauhdissa ja jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, niin uudistuneista verkkosivuista päästään nauttimaan jo tämän vuoden puolella. Tästä tiedotetaan myöhemmin erikseen.

Jiri Lamposaari