Hyppää sisältöön

Pääkirjoitus

Hyvää alkanutta vuotta 2023  

Millaisia hyviä asioita sinun arjessasi on? Jos minulta kysyttäisiin, niin vastaisin, että koti, työ, perhe, kaverit, harrastukset, auto ja terveys, nyt ainakin tulee mieleen. Hyviin asioihin elämässä kuuluu myös hemofilia yhdistys. Vaikka viihdyn hyvin itseksenikin, on tärkeää liittyä toisiin ihmisiin, erityisesti silloin kun on jokin yhdistävä tekijä. Tänäkin vuonna hemofilia yhdistys järjestää tilaisuuksia toistemme tapaamisiin.  

Yhdistyksen vuoden ensimmäinen tapahtuma Vertaisviikonloppu toteutuu huhtikuussa Lahdessa. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee tulemaan paikalle. Tapahtuman aikana, luentojen ohella, on mahdollisuus osallistua yhdistyksen strategian työstämiseen. Tule sinäkin vaikuttamaan siihen, millaisia tavoitteita yhdistykselle asetetaan. Jos hallitustyöskentely kiinnostaa, niin siihenkin on mahdollisuus; hallituksessa on tilaa uusille jäsenille. Kannustan myös olemaan yhteydessä, jos olisit kiinnostunut tekemään vapaaehtoistyötä muutoin kuin hallituksen jäsenenä. Jos hakemuksemme vuoden 2024 EHC:n konferenssin pitopaikaksi etenee jatkoon, niin tarvitsemme vapaaehtoisia erilaisiin tehtäviin. Tiedotamme asian etenemisestä.  

Kesäkuussa lapset ja nuoret pääsevät tapaamaan toisiaan Pajulahdessa ja heinäkuussa kaikenikäiset kokoontuvat Tanhuvaaraan. Tapahtumamainokset löytyvät lehdestä ja netistä. Olemme pyrkineet hyvin kohtuullisesti nostamaan osallistumismaksuja, hintojen nousuista huolimatta, jotta mahdollisimman monella on mahdollisuus osallistua tapahtumiin. Jos kustannukset tuntuvat kohtuuttomilta kohdallasi, voit hakea ilmoittautumisen yhteydessä avustusta matkakustannuksiin.  

Monia hyviä hetkiä ja kohtaamisia arkeesi toivottelee Marja!