Hyppää sisältöön

Pääkirjoitus: Talvi takana vai takatalvi?

Ikkunasta, kun katsoo ulos ja samalla vilkaisee kalenteria, niin jopa Kempeleen leveyspiireillä herättää ihmetystä tuo ilmassa leijaileva ja maassa sitkeästi pysyvä valkoinen kerros toukokuun neljäntenä päivänä. Taas siis sataa lunta ja ihan maahan asti. Ties monennenko kerran tänä keväänä. Lumisateesta huolimatta kevät tulee, ja kevään varma ensimmäinen merkki oli pari viikkoa sitten järjestetty vertaisviikonloppu Lahdessa. Siellä nautimme isolla joukolla mielenkiintoisesta ohjelmasta, sekä tapahtuman otsikon mukaisesti vertaistuesta niin aikuisten kuin lasten ja nuortenkin kesken. Tapahtumat on tehty teitä varten!

Olette kaikki tervetulleita yhdistyksen eri tapahtumiin. Tapahtumista ja muustakin yhdistyksen toiminnasta saatte ajantasaista tietoa uudistetulta Internet-sivustoltamme hemofilia.fi. On äärimmäisen arvokasta, että juuri te olette mukana.  Kannattaa liittyä seuraajiksemme myös Facebookissa sekä Instagramissa. Niin ja lukekaa aktiivisesti myös Tiiviste julkaisua. Seuraavina tapahtumina on edessä perinteiset Pajulahden lasten- ja nuortenleiri sekä kesätapahtuma Tanhuvaarassa. Tapahtumat on tehty teitä varten! Tulkaa joukolla mukaan. Syksyllä tarjolla on aikuisten kuntoutuskurssi Helsingissä, ja uutena tapahtumana aikuisten tapahtuma lokakuussa Kuopiossa. Tapahtumakalenterin täydentää Turussa marraskuussa järjestettävä perheviikonloppu.

Henkilöstömuutoksiakin on kevään aikana tapahtunut. Pitkään yhdistyksen assistenttina toiminut Ritva Laitinen siirtyi työurallaan uusiin tehtäviin ja sitä myötä saimme uudeksi assistentiksemme Maaret Virtasen. Tervetuloa meille hommiin Maaret J Vuosikokouksessa saatiin myös hallitukseen uutta verta. Anders Korpilahti valittiin uudeksi hallituksen jäseneksi. On mahtavaa, että saamme myös nuorten edustusta hallitukseen. Andersin panos muun muassa sosiaalisen median aktivisuuden lisäämiseen on ollut merkittävä ja hän on ollut myös aktiivinen kansainvälisessä toiminnassa yhdistyksen edustajana.  

Jääkiekon MM–kisat ja Euroviisut eivät ole ainoa jännitettävä asia tänä keväänä. Olemme ehdolla vuoden 2024 EHC konferenssin pitopaikaksi. Loppusuoralla vastassamme on Bulgaria. Pidetään peukkuja, että saisimme tapahtuman järjestettäväksi. Lopullinen päätös tapahtumapaikasta päätetään kesäkuussa Brysselissä, jossa meitä edustaa kolmen hengen tehotiimi Meri, Marja ja Anders.  


Nauttikaa tästä hetkestä ja tulevasta kesästä!

Antero Risto
antero.risto(at)hemofilia.fi