Hyppää sisältöön

Tanhuvaaran kesätapahtuma 14-17.7.2022

Tanhuvaaran kesätapahtuma pitää pintansa yhtenä suosikkitapahtumistamme!

Heinäkuussa kokoonnuimme jälleen kerran Savonlinnassa Tanhuvaaran Urheiluopistolle. Kesätapahtumaan kokoontui kaiken ikäisiä vuotopotilaita ja heidän perheitään ympäri Suomea. Tapahtumassa vietettiin mukavia kesäpäiviä yhdessä muiden osallistujien kanssa.

Ohjelman suunnittelusta ja toteutuksesta vastasivat Tanhuvaaran urheiluopiston ammattitaitoiset ohjaajat. Nelipäiväinen ohjelma oli tällä kertaa rakennettu hieman väljemmäksi. Tämä takasi sen, että osallistujilla oli mahdollisuus viettää myös omaa aikaa ja vapaamuotoista yhdessäoloa ohjatun toiminnan välissä. Väljemmän ohjelman johdosta taisi joku ehtiä lauantaina lounaan päätteeksi päiväunillekin ja toiset taas pitivät lapsille lääkkeen pistosharjoituksia.

Ohjelmassa oli perinteiseen tapaan kaikille soveltuvia piha- ja tarkkuuspelejä sekä vesiaktiviteetteja. Ohjelma oli rakennettu niin, että osallistujilla oli mahdollisuus valita vauhdikkaamman ja rauhallisemman aktiviteetin välillä. Samoin lapsille ja aikuisille oli suunniteltu vaihtoehtoisia ohjelmia. Perjantain yhteinen saunailta oli tapahtuman yksi ehdottomista vetonauloista. Kiire pois, yhteinen aika ja yhteiset tarinatuokiot toivat osallistujia yhteen magneetin lailla. Tämä osuus tilaisuudesta antoi osallistujille rauhallisen hetken jakaa arvokkaita vinkkejä toisilleen. Tänä vuonna ohjelma ja sen rytmitys keräsivät kovasti kiitosta palautekyselyissä. Tapahtuma sai runsaasti positiivista palautetta, ja vastausten perusteella yli puolet löysivät Tanhuvaarasta liikuntamuotoja, joita haluaisivat jatkaa kotona. Tästä on hyvä jatkaa ja kehittää tapahtumiamme yhä kiinnostavammiksi myös jatkossa.

Uutena elementtinä ohjelmassa oli yhdistyksen strategiatyö. Yhdistyksen strategiauudistusta työstettiin työpajassa, jossa paikalla olleet yhdistyksen jäsenet miettivät toiminnan tämänhetkisiä ja tulevia painopisteitä sekä terävöittivät yhdistyksen ydintehtäviä. Yhdistyksen hallitus jatkaa strategiatyötä työpajan tulosten pohjalta.

Tanhuvaaran tapahtuma pitää siis edelleen pintansa yhtenä suosituimmista kohtaamisistamme vuodesta toiseen. Tänä vuonna Tanhuvaaraan saapui 55 henkeä, joista suurin osa konkareita, mutta myös tapahtuman ensikertalaisia joukossa oli kahdeksan henkilöä. Hienoa, että eri tapahtumiimme saadaan ”uutta verta” ja tapahtumien järjestäjiin se valaa uskoa niin, että tällaisten kohtaamisten mahdollistaminen on jatkossakin tärkeää.

Ensi vuoden tapahtuma on jo varattu!

Seuratkaa yhdistystä sosiaalisessa
mediassa ja Tiivisteen ilmoittelua.

Nähdään Tanhuvaarassa 27.-30.7.2023!

Hyvää syksyä kaikille Tiivisteen lukijoille


Antero Risto ja Tuomas Korpilahti