Hyppää sisältöön

Uudet internetsivut ovat julkaistu!

Yhdistyksen uudet internetsivut ovat nyt julkaistu! Uudet sivut löytyvät samasta vanhasta tutusta osoitteesta hemofilia.fi.

Sivujen päivitys nousi ajankohtaiseksi, sillä vahvat sivut olivat erittäin hankalat päivittää eivätkä ne toimineet mobiililaitteilla. Uusien sivujen suunnittelun lähtökohtina olikin visuaalisesti kiinnostava ilme, saavutettavuus ja helppo päivitettävyys. Projektia varten valittiin nettisivutiimi, joka oli vastuussa projektista yhdessä Muuks Creativen kanssa, joka loi sivuillemme sekä upean visuaalisen ilmeen että hoiti teknisen toteutuksen. Sisällöntuotantoa ja ruotsin- sekä englanninkielisiä käännöksiä varten projektissa oli mukana lääketieteelliseen sisällöntuotantoon erikoistunut MedEngine, joka kirjoitti suuren osan uusien sivujen teksteistä.

Uusilta nettisivuilta löytyy tietoa yhdistyksen toiminnasta sekä verenvuotosairauksista. Verenvuototaudit-tietopaketti on myös luettavissa nettisivuillamme. Ensi kertaa ikinä nettisivuiltamme löytyy tietoa myös ruotsiksi. Englanninkielinenkin osuus on uusilla sivuilla huomattavasti aiempaa laajempi.

Tapahtumiin voi jatkossa ilmoittautua nettisivuillamme tapahtuman kuvauksen yhteydessä olevalla ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautumislomake ilmestyy kunkin tapahtuman osalta, kun kyseisen tapahtuman tarkemmat tiedot ja omavastuuhinnat ovat julkaistu. Ilmoittautuminen sähköpostilla tai soittamalla on edelleen mahdollista.

Tiivisteessä ilmestyvät artikkelit ovat jatkossa luettavissa myös nettisivujemme ajankohtaista-osiota. Ajankohtaista osioon ilmestyy Tiiviste artikkeleiden lisäksi pienempiä uutisia.

Jäseniltä saamamme palautteen perusteella uudet nettisivut ovat olleet varsin toimivat ja vastanneet hyvin jäsenistömme tarpeisiin. Kannattaa käydä kurkkaamassa miltä yhdistyksen uusi ilme netissä näyttää!

Anders Korpilahti