Hyppää sisältöön

Uusi assistentti esittäytyy

Hei kaikille! Olen Emilia Lipponen, yhdistyksen uusi assistentti. Aloitin työskentelyn yhdistyksessä syyskuun alussa, samaan aikaan uusien yliopisto-opintojen kanssa. Minun syksyni on siis lähtenyt käyntiin täysin puhtaalta pöydältä, ja työtä on tosiaan riittänyt. Uuden oppiminen ja arjen rutiinien löytäminen on ollut kuitenkin mielekästä. Syksy on aina symboloinut minulle uuden alkua, ja kesällä irrottautumisen jälkeen olen nähnyt sen parhaana aikana satsata itsensä kehittämiseen. Tällaista siis kuuluu tänne, oppia ja kehitystä eteenpäin.

Sitten vähän minusta! Olen kotoisin Joensuusta, mutta asunut Helsingissä viimeiset vuodet. Suurin osa vapaa-ajastani kuluu koiraa ulkoiluttaessa tai ystävien kanssa kahviloissa istuskellen. Opiskelen kauppatieteitä Aalto-yliopistossa, ja tulevaisuudessa toivon voivani yhdistää luovaa puolta omaan kaupalliseen osaamiseen. Tykkään lukea, käydä kirpputoreilla metsästämässä vintage-aarteita ja sisustaa kotia – josta näyttää poikaystävän harmiksi tulleen ikuisuusprojekti. 

Olen innoissani tilaisuudesta päästä tutustumaan lisää yhdistystoimintaan, ja toivottavasti tapaamaan mahdollisimman monia teistä jäsenistä. Toivottavasti tavataan pian, mutta muuten minut tavoittaa yhdistyksen info-sähköpostista. Toivotan mukavaa ja innostavaa syksyä juuri sinulle!

Emilia Lipponen